100428

Jobb, sova, äta är det mitt liv består av just nu. Det är skönt på ett sätt men baksidan av det hela är att smärtan i kroppen och tröttheten inte går att beskriva, när man har varit arbetslös en sådan lång tid och sen börjar jobba i en takt som är mer än heltid så får nog kroppen en mindre chock.. Måste bara komma i ordning med allt så man kan få någon slags rutin på det hela, med träning vänner och jobb..

Igår var min lediga dag, vilket blev en tripp till jobbet för att hämta lite saker efter det bar det av till SKHLM och Ikea, blev sjukt kär i TRE par skor.. SKA HA!! Me ddet blir ett senare projekt att köpa när min efterlänktade lön har kommit igång..

Åh vill göra något kul och helt flippat snart, kanske en utgång någon gång i maj? Om det nu hinns med..

Soon it is Anna Anka hahaha..

100418

Helgen som har varit har gått fram med stormsteg och med mycket blandade känslor bl.a. en hel del skuldkänslor för löften man inte kunnat hålla då ekonomin krasat, men sånt är väl en del av livet lika bra att lära sig av det och gå vidare huvudsaken är att det är löst.
Runbom var här i helgen och som födelsedagspressent av henne och Sandkaka fick jag en utekväll vilket var den bästa ever, så roligt med dans och skratt.. Idag har det varit en riktigt seg söndag, fast med mycket händelser hela tiden, först mys med Tina på stan i solen sen över till Runbom för yttligare stek i solen, till Sandkaka för att häma Runis väska sen yttligare mys med Tina, Runbom och Anderstam.

Tack för en underbar helg, jag älskar livet här uppe i storstaden men saknaden efter vännerna hemma är STOOOR

http://www.youtube.com/watch?v=-SSApYvnTUQ
Värdens skönaste låt just nu..

100416

Jag har värdens sötaste kusin (Tini) Fick nyss min födelsedagspressent av henne, en rosa plattång, en bok (infiltratören), ögonbrynsskygga, nagellack och romerska bågar i en svart söt liten skål plus en jätte söt liten rosa påse med texten Carpe Diem.. Så Tini tack så mycket, du är en klass för sig.. Älskar dig!


100407

Imorgon är det dags att äntligen få träffa Nettan och Alex igen, får se om man hinner terra Fredde något också haha! Sedan på fredag är det iväg för utbildning i stockholm, det känns skummt att det redan är april och snart drar säsongen igång igen, SKÖÖÖÖÖNT!!

Idag har jag packat lite inför flytten, känndes skönt att få lite undanröjd.. Frågan är bara vart jag ska ställa allt, då alla våra bodar är fulla men det får nog stå på sin prydliga plata i "hallen" på övervåningen.. Åker till min mor imorgon och blir borta till söndag så det blir till att packa resten när jag kommer hem. Tänka sig att det bara är 8 dagar kvar nu, och jag har bara ett ord för det ÅNGEEEEST haha..


Snaaart bor vi ihop igeeen, WEEEEJ

100403

PÅÅÅÅÅÅSK, vilket bara inneburit en massa mys med familjen.. Syskonbarnen var också här på en lite visit idag, åh dom är helt underbara, sötare barn får man leta efter..
Imorgon är det dags igen för körning, eller för min del innebär det löpning i en sjujäkla fart vilket ska bli riktigt trevligt, hoppas bara vi får samma väder som idag..

Tror jag börar få seperationsångest inför min kommade flytt om ca 1½ vecka, ser fram emot det men samtidigt känns det konstigt att lämna sitt rum helt tommt.. Men som sagt det är ju bara 1 timme med tåg sen är man hemma igen..

Har lite ångest över en annan sak med.. Vet inte riktit hur jag ska göra inför en viss händelse, men det kanske löser sig, jag är nog bara för feg det är nog allt.. Men känns som att vissa saker som räknas till det förflutna kanske är bäst att läta det vara så, eller? Men får se hur det urartar sig..


RSS 2.0