100512

Strejk hotar grönan just nu.. Jag hoppas verkligen inte att vi kommer tvingast stänga hela tivoliverksamheten.. Men förstår samtidigt att dem gör det, men jag vill inte gå sysslolös pga detta och dessutom utan pengar.. men men får väl se hur detta urartar sig.

Imorgon är det i alla fall dags för nya tag på jobbet, listorna är färdigskrivna nu är det bara att skriva ut dem och upp med dem på jobbet. Har dock en känsla av att jag har glömt något på stängningslistan, hope not..

Vecka 24 så kommer Madde och Carro hit vad jag vet i nuläget, hoppas självklart på att Sara och Malin också kommer upp, då blir det fest och mys i storstaden. Ska bli så galet nice att få visa dem de jag jobbar och umgås med häruppe.

Nej nu kallar disken sen är det badtime som gäller för kin del. Tillsist så ska jag väl kalla in john blund så man är utvilad imorgon lagom till jobbet.


100503

Haft en ledig dag som har spenderats i tvättstugan, så nu är allt rent och frächt.. Imorgon och veckan ut så är det jobb som gäller, tror nog att det är det edan jag gör men skönt är det.. Kan dock inte säga nej när företaget ringer och behöver en, varför vara ledig när man kan jobba.. Blir så mycket roligare den 25:e haha..

Har nog inte så mycket mer att säga, nu ska kvällen tillvringas med holywoodfruar och kanske ska börja kolla på änglar och demoner sen är det dags att sova för att upp och jobba kl sju..

RSS 2.0