Inta stridsområde Tallin!!

Vi satt oss ner för att prata om dom broar vi bränt, du höll dina händer i mina och dom kramade mig så ömt

Tallinresa med plutonen det är något som jag skulle göra 364 dagar om året om man så orkade och hade råd med det. Men det är den absolut utan tvekan den bästa resa jag gjort på mycket länge, jag hoppas verkligen att det är en resa vi kommer göra om!

Allt började i söndags runt fyra tiden då alla som skulle följa med tallink från vår pluton samlades, stämningen var på topp efter att inte ha träffats på lite mer än en vecka. Hyttnycklar delades ut och rumskamrater byttes, mina rumskamrater blev tillslut Kuzmin, Tilda och Kollert (de bästa).
När vi kom ombord så letades de hyttar hej vilt och samtliga instalerade sig i sina respektive hytter, runt halv sex så var det dags för att få i sig lite krubb det var alltså dags för buffén (vilket jag fruktat som man hört att den inte ska vara den bästa) Vilket som stämde in men den gick i och den var betydligt godare än vad jag hade förväntat mig. Skyltar som de stod Onda andra var vid våra bort, vilket "civila" människor ombord på båten påpekade haha!

Efter maten så var det ner i taxfreen som gällde, där det inhandlades det viktigaste inför kvällen (DRICKA eller om man ska säga blandsaft med lite extra krydda) När man hade gjort det så drog kvällen igång med en väldig fart.
Det spelades mycik för fulla muggar och dracks nog ännu mer, ner i spelahallen så tävlade jag och Hammarlund i lufthockey, sedan så var det dans och någon show som gällde, natten spenerades på en (nattklubb) Runt fem så var kvällen slut och man ranglade ner till hytten.

Ca halv nio vaknar jag att det är någon som knackar på hyttdörren, jag sveper om mig täcket och går och öppnar till Matilda som tyvärr inte hade någon hyttnyckel (kraken)
Efter att ha dushat och gjort sig i ordning så var uppdraget att upptäcka tallin, vilket skulle bli spännande jag trodde vi skulle se ruckel till hus och fattigdom, men nej då så var det inte, Tallin var en mycket vacker stad.
Efter att ha letat bankomater en längre stund och ha fått i sig lite krubb så gick jag och mina roommates en sväng i tallin för att se lite mer av staden. När vi gjort det så gick vi till en alkostore för att inhandla lite dricka att ta med sig hem och dricka på hemresan.

Innan vi gick ombord på båten igen så satte vi oss utanför båten ooch njöt av det underbara vädret vi hade tur att få under våran dag i Tallin. Sedan kom Ivarsson, Lind, Molinder och Engelmark förbi och vi hakade på dom ombord på båten.

Väl ombord så var det dags för att göra sig iordning inför kvällens aktivitet, så jag och Tilda fixade oss samt gjorde iordning varandras hår, mitt hår blev underbart fint tack vara Tilda TACK!
När det var klart så var det dags för att börja korka upp igen, och förfest blev det i Sundens hytt, mycket trevligt var det, och det blev väl snarare rekord hur mycket människor man kan klämma in i en hytt vi var sjukt många därinne...
HAHA att spotta rövin på varandra var några av aktiveteterna som vi höll på med därinne eller Sunden och Tilda

Kvällen rullade på och vi var fulla glad och somliga av oss var däckade haha! (hon mår bra hon mår bra, låt henne vara) Ja mer böhöver jag inte skriva men roligt hade vi i alla fall!

Klockan är nu nio och om en timme så är vi framme i Stocksolm (Åh neej) Frame ?? redan?? fortfarande påverkade?? va hände?? Ja det var hemskt att vakna morgonen efter, mest för att kryssningen var slut och nu skulle man tillbaka till sitt "normala" liv igen och inte veta när alla kommer ses igen, men en sak är säkert att jag hoppas det blir snart. Finns nog inte en enda människa i onda andra pluton som jag inte saknar!!

Vi fick tvår förluster denna resa, den första var Molider hittades inte, den andra och stora förlusten var Gerorgiis vin mugg försvänn WTF!!

Saknar er fruktansvärt mycket allisammans!!




                                       

Minnen

Det är över nu!!

Jaha då har man gått från ett slitigt och jobbigt lumpen liv till ett studentliv som ska börjas imorgon,vilket jag är mycket nervös inför som att jag ligger två veckor efter alla andra och vi har seminarium på onsdag :S HJÄÄLP säger jag bara hur ska detta gå?! Helgen har jag i alla fall slitit som ett djur med att hitta all kurslitteratur som behövs för den kommande kursen, har i alla fall hittat alla böcker så nu återstår bara väntandet på att alla själjare ska svara på mina mejl så jag förhoppningsvis kan få hem mina goditar till böcker :P
Men helgen har inte bara spenderats sittandes framför datan och letat böcker, utan har även hinnit med en svän förbi stan med min kusin. Där jag införsaffade mig ett pass, inför den efetrlänktade tallin kryssningen som går av stapeln 21/9 med plutonen (JIPPIE) Har även hittat den finaste höst jackan jag sett nu i år, och ett par underbara stövlar från scorette såå söta. Får väl se om plånboken tillåter att köpa dom efter att ha inhandlat mina böcker plus data och mobil :)

Lumpen :( Tänk att det kunde bli så konstigt att sluta även om jag sagt att sluta där måste vara det skönaste jag gjort, men ack så tomt det blev att lämna alla där. Jag som bott tillsammans med 12 personer i samma rum i 10 ½ månad och nu helt plötsligt så står jag här själv i mitt rum utan dom!
Det är som någon har plockat bort en bit ifrån migoch slängt iväg den!!
Saknar er VÄÄLDIGT mycket 2 pluton (onda andra) Men snart intar vi stridsområde tallin som spector sa, åh länktar redan efter er!!

Det är över nu
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu
Hör ett bom bom bom som kallar på dig



/Annicka

RSS 2.0