090226

Åh känner mig helt extas av lycka, kan nog faan inte bli bättre jusn nu, eller jo det kan det alltid bli.. Men Har fått jobbet på Gröna Lund åh fatta att det var mellan 7000-10 000 ansökningar dit och jag är en av 700 som har fått jobbet, känner mig SJUKT stolt och med all rätt! Så nu blir det off to sthlm (ÄNTLIGEN) Hoppas bara att jag och Tiini lyckas få en lägenhet också vore pricken över i´et.

Nej nu ska jag sleepa men först prata med TIINI hehe!!

POSS HAJ!

090224

Soon är det dags för tenta, igeen säger bara magkniip vill fan inte igen men måste. Ska sätta den hoppas jag iaf pluggar som en gnu för att fixa den och har en relativt bra magkänsla inför den, haha!
Juste jag har frågat min moster om jag får vistas där under våren samt sommaren och det bästa är att hon sa JA, så nu är det bara hoppas att jag får jobbet på görnan, åh jag vill verkligen!! Faan va jag länktar tills det att de ringer och berättar om jag får de eller ej.. Om jag får det kommer jag bli SJUUKT glad, fatta att vara en av 10.000 sökande som får jobbet, åh vilken överlägsen känsla..
Juste näste helg är det homecoming party för Sara, fy va jag länktar tills dess, då blir det shot för hela slanten plus skaka lite rumpa på the dancefloor, haha!
Nej nu ska jag förtsätta kolla på tv..

Poss haj

090219

Dagen har varit lika innehållslös som ett blankt papper, känner mig tom på både kunskap och motivation.. Har tenta om ca en vecka och jag har ganska mycket kvar att göra och ingen motivation, vilket är mindre bra.. Men det är väl bara rycka upp sig antar jag. Var på min jobbsökarsak idag haha gjorde inte så mycket satt och glodde på fortsättningen på JAG AB mycket rolig film må jag säga.. Sedan fick vi sluta tidigare, vid lunch vilket var ljuvligt så man slapp ha egen tid vilket inte är så trevligt att sitta där 2,5 h och söka jobb.. Men men imorgon är sista dagen, vilket ska bli skönt men lite sad för att nu har man haft något att göra varje dag och haft en motivation att gå upp på morgonen så man inte sover bort heeela dag, vilket är ganska värdelöst.. Nej nu ska jag fortsätta studera lagtexterna sedan är det dags för maat, mumma..

PossHaj

090218

Kolla nyss på Patrik 1,5 måste säga att det är en helt underbar film för att vara svenk så är den GRYYM.. Har sett den två gånger nu och den var lika bra båda gångerna, den är sorlig samt rolig på samma gång och så är det en väldigt vacker berättelse om ett älskande homosexuellt par.. Jag säger bara se den det är bara ett MÅÅSTE!!


090217

Äntligen klar med med boken kommunalrättens grunder så himla skönt må jag säga, men har lärt mig ett och annat när jag läste den, hoppas bara det sitter kvar tills det är dags för tenta.. Så nu har jag bara två tunna böcker kvar att läsa sedan är det dags för att jobba lite med lite gamla tentor..
Dagen till enda har inte varit spännande har varit på min kurs som jag började igår (måndag) idag fick vi lära oss att skriva CV samt pesonligt brev, vilket var nyttigt att lära sig samt att jag har insett att jag gjort lite fel i mitt CV dock inga större fel och tur är det då blir det lätt att rätta till.. Och imorgon så har jag ingen aning om vad som händer tror det var någon som skulle komma och prata..

Nej nu ska jag kolla på bygglov, sedan fortsätta plugga lite.

  Lekte med photoshop, vad sägs som att fixa blåa linser?

090216

Dagen idag har varit omtumlande, man skulle kunna beskriva den som en berg- och dahlbana med lite mindre fjärilar i magen, och med betydligt mycket ilska fy vad arg man kan bli ibland, hatar när människor inte kan köra fast de har körkort ibland undrar man om de fått de på postorder, sedan så avskyr jag när man inte får vara ifred när man ska PLUGGA!!! ÅH man ska ha nerver till att bli störd säger jag bara...
Har varit på en intro sak som är en vecka där man ska lära sig skriva CV och få motivation för att söka jobb, lite löjligt kan tänkas men det var faktiskt över förväntningarna, kollade på en film om motivation idag vilket var både intressant och SJUUKT rolig, vilket är ett plus.. Det roliga var att det var bara jag som satt och anteckna under filmens gång, pluggis som man är men det fans vettiga saker som jag tycker är vettigt om man minns (kasst minne som man har)
Men fick veta en helt insane sak idag att arbetsgivare googlar på ens namn och kollar upp om de får något resultat som matchar in på en, vilket kan tyckas vara bra, men faan jag vill inte att man blivande arbetsgivare ser bilder som mina vänner har taggat på mig på facebook.. HALLÅ det ger ju kanske inte det intrycket jag vill ge till en arbetsgivare, då kan jag ju lika bra gå dit och säga "hej! Jag heter Annicka och jag gillar att festa med mina vänner" haha! Vilket man tycker att de borde förstå att man har ett liv när man är snart 21 år.. Att få tag på bilder på facebook som andra taggat på mig är för mig som att rota runt i mitt privata fotoallbum, iaf om en framtida arbetsgivare får tag i dessa.. Men nu är det förhoppningsvis inte bilderna so arbetsgivarna är ute efter det är väl lite mer allvarliga saker än ett par party bilder, haha!

Nej nu är det dags för ett bad, sedan mitt dagliga samtal med TIINI efter det är det sleepy sleepy, haha!

uppsala reggae festival 2009

Jag och Tiini har beslutat oss om att vi ska på reggae festivalen nu i sommar faan va kul det ska bli.. Faaan är det att det är 6 månader kvar tills dagen är kommen och vi ska fara iväg men då hinner vi spara ihop lite pengar så plånboken tillåter en att åka den dagen, hehe..
Någon som är sugen på att haka på, kanske?


Livet..

Gårdagen är historia..
Morgondagen är ett mysterium..
Dagen är en gåva..
Det är därför det kallas för nuet!


Länge sedan sist..

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev sist, och jag är tyvärr hemkommen från min älskade storstad sthlm men får hoppas att jag får jobbet där, vilket jag var på intervju på i onsdags gick ganska bra faktsikt om man vågar säga så med tanke på att jag inte vet vad dem tycket, men hoppas!! Vore så underbart att få jobb där så jag kan börja söka lägenhet där och förverkliga min dröm att ÄNTLIGEN flytta dit haha!!

Ikväll så är det tv-time för hela slanten ska kolla på Hollyday som går på kanal 3 kl 21.00, en helt okej film.. Men ska plugga lite fram tillsdess måste verkligen bli klar med allt nu, så man kan lägga allt bakom sig och strata på en ny kula.. Sååå skönt är själv hemma ikväll, pappa och Laila ska på After Dark ikväll vilket dem fick biljetter av mig och Cissi i julklapp så nu har kvällen kommit då de äntligen ska så se dem, hoppas de blir nöjda!!

Juste min älskade fyrbenta springare har blivit sparkad eller något, han har ett relativt stort sår på insidan av frambenet över knät, inte den roligaste välkommen hem pressent jag tänkt mig men börjar bli ganska van han har alltid ett nytt sår när jag kommer hem vet inte vart han får alla ifrån, man kan tro att jag har en EMO häst haha!! Nej men skämt och sido så har hela hans överben svullnat upp från knät och uppåt, men det har blivit lite bättre idag än igår, men det är väl bara fortsätta behandla och hoppas att han blir fullt frisk igen snart.. Det är ju tur att det är vinter och inte sommar men tanke på infektionsrisken så års. Hoppas han inte trar på sig en hälta, vill verkligen slippa ta hit veterinär det kommer vida så håårt i plånboken då...

Have a nice evening!!

      Avslutande vis vill jag bara tacka Tiini som har designat min blogg, samt med lite bilder jag har gjort om i photo shop, fina va??

RSS 2.0