Slut på lovet!

Jaha då var lovet slut, jag är hemskt ledsen att jag inte har hunnit träffa alla som jag skulle ha gjort tec Linda ledssen gumman :( Det är så jobbigt att man inte hinner med allt man skulle vilja göa när man är hemma, visst skulle man hinna men när man väl är hemma så prioriterar man sömn före allt annat. Man kan ju se det possitiva i det hela, och det är att jag muckar om ca 4 ½ månad okej jag vet det är väldigt länge, men jag har ju legat inne i ett halvår så om man jämför så är den reserande tiden inte så lång :) Hoppas bara att det kommer gå fort!!

Helgen då: Ja i fredags var jag och tjejerna ute och åt, vilket var väldigt trevligt att träffa alla igen snacka lite skit och så. Vi måste se till att träffas oftare!!
I lördags så var min syster förbi med hennes sambo och deras underbara dotter (6 v gammal) det var dock lite synd att man inte hann umgås mer med dom, men det kommer väl fler tillfällen :)
På lördagskvällen spenderades på sp för att fira Madde vilket var väldigt trevligt, underbar maat måste tillåggas :) Var dock lite synd att jag var tvungen att åka hem innan festen börjat, mådde inte så prima, men hoppas ni hade trevligt utan mig :)
Igår var det en typisk söndag, allts en helt meningslös dag som  man inte gör något på, bara slappar och det kan man verkligen säga att jag gjorde eller mådde fortfarande inte bar så jag sov metsadelen av dagen sedan blev det lite filmtittande på kvällen med familjen.

Nej nu är det matdax, sedan ska jag kila iväg till affären, med bifftina haha! Sedan bär det av till regementet lite ångest att åka tillbaka med tanke på att vi ska ligga i fält i hela 6 dagar :S Fy fan hoppas det blir roligt bara, eller roligt kan det inte bli med tanke på att det kommer vara tungt och jobbigt, men hoppas vädret blir bra då är det iaf ett plus och det pluset är ganska stort :) Men dte komemr säkert bli kul, haha!

See you!!

2 april

Nu har man varit med om hela två stycken högvakter, och det betyder att jag har minst 23 stycken kvar, hurra... Men det finns en ljus sida av det hela och det är att nu kan jag två stycken postramsor och dom lyder på följade vis:
"Post nummer 4: Jag skall bevaka slottets fasad, parken, stranden i öst-västlig riktning och det förbjudna området innanför bojarna samt genomföra vid behov behörighetskontroll vid inpassering innanför bojarna"
Post nummer fyra: Logården, jag skall bevaka logården samt trappan ner mot skeppsbron.
nu har man bara några till postramsor att lära sig, och om jag har tur så kan jag alla innan muck haha!! Eller det kanske inte kommer inträffa med tanke på hur min sista högvakt gick så kanske jag inte får stå post något mer utan bli kallfaktor restan av högvakterna, inte för att jag skulle klaga. Skulle vara så grymt nice att fjäska lite för befälen istället för att stå still på ett och samma ställe stirra sig blind på en och samma sak och filosofera om hela sitt liv i detalj, ja det är inte så inponerande roligt att stå post men en sak är iaf säkert man har iaf tid att vara för sig själv och TÄNKA!!
Men vi ska ju som tur inte stå högvakt förrens i maj någon gång, nu ska vi ängna tiden åt lite gröntjänst, det är ju lite ångest att komma ut till kungsängen igen det påminner en bara om dom första månaderna som man genomled och bara tyckte att livet var kasst, och funderade på att avrusta, men det är ju bara att hoppas på att dessa veckor vi ska spendera där nu, blir bättre än inryck sämre kan det iaf inte bli!!
Men denna vecka så ska jag bara njuta av att ha övningsuppehåll i en vecka, och bara må bra av att vara hemma och kunna umgås med nära och kära :D
Veckan är inte så planerad mer än att på lördag kommer min kära syster hit med sin sambo och deras lilla ögonsten Hedda, så underbart söt. Sedan runt tre så ska jag möta Madde och kolla när hon blir partyfin, sedan ska det taggas inför hennes 20 års fest, vilket man har taggat inför ett antal veckor nu :D Äntligen så är tiden snart kommen!!
Juste sedan på fredag så ska en stor del av det gamla gänget träffas, ska bli riktigt trevligt att återse alla igen, har saknat mina girls otroligt mycket, hinner ju inte träffas så ofta längre alla har fullt upp med sitt mer eller mindre "vuxna liv"

Ett stort grattis till Madde som fyller 20 år idag, hurra, hurra, hurra :)


Nej nu är det dags för att lägga sig i sin egen säng slå på en bra film och bara njuta av det "långlediga" lovet haha!


RSS 2.0