090414

Är just hemkommen från min lilla kurs som jag var iväg på idag inför det kommande jobbet på grönan.. Så nu har jag lärt mig hela min "befattning" alltså det område jag ska jobba på i sommar, vilket gick bättre än väntat.. Har gjort alla hamburgare de serverar där och kan vad som ska vara på alla.. Vilket känns skönt med tanke på mitt minne haha!
Blev bjuden på pizza av min TINI, thanks!! Nu blir det lungt resten av kvällen är sjukligt trött vill bara lägga mig och sova, eller först läsa min bok sedan sova, haha! Men det är på tok förtidigt för att lägga sig så det kanske blir lite movietime senare och packa inför hemresan imorgon..

Tagga tagga inför helgen som min kära Larsson skrev till mig, haha åh vi ska ha så drabbat roligt... Nej nu sa jag socalisera lite med TINI, sista kvällen här lixom eller jag far iväg igen på onsdag så.. haha!


POSS HAJ..

090413

Okej det var ett tag sedan jag skrev här sist, men har varken haft ork eller tid att göra det.. Sedan så händer det inte så mycket man kan rapportera här om iaf haha...
Idag blir det återigen en tripp till Sthlm och hem igen på onsdag.. Sedan på fredag får jag hit min älskade lumparkompis Larsson, och på lördag kommer min älskade stridsparskamrat Martinsson hit, åh det ska bli så sjukt kul att träffa dem igen.. Blir ju inte så ofta när alla bor på olika håll, och man har helt olika liv vilket gör det svårt att anodna något något som är synd.. Om man kunde dra tillbaka tiden kanske 7 månader bara för en vacka eller så eller varför inte stanna i den tiden en längre stund vore underbart just nu iaf.. Skulle verkligen vilja tillbaka in till det gröna igen saknar alla sjukt mycket och vill som sagt göra en stridsskjutning till, men som sagt man kan inte få allt vilket känns trist i detta läge..

Om några timmar far jag iväg ska bli så otroligt skönt att fara iväg några dagar känner att jag behöver det.. Och måste verkligen börja fokusera på att läga mig allt på jobbet nu, vilket inte kommer bli det lättaste känns det som.. Nej nu ska jag sluta deppa haha, och hoppas att tiden går fort så jag och Tini kan flippa lite haha..


Önskar mig tillbaka till det gröna, men får iaf träffa dessa sköningar till helgen..

RSS 2.0