Ledighet

Ja då var tentorna över, nu inväntas bara resultatet på 2 av dom.. Hoppas verkligen att det gått bra, orkar inte ha det hängndes över mig..
På onsdag så börjar jag igen och ska vara i Västerås hela termnen, hur ska detta gå? Det är med lite blandede känslor att börja igen men ska bli skönt att göra någor igen.
Helgen som kommer så ska Matilda komma på besök, var så sjukt längesen jag träffa henne (1,5 år) inte helt okej!!

Känns hel sjukt att vi är i februari snart, inte långt kvar till säsngen drarigång igen ska bli kul att få hänga med alla sköningar igen.. Dock blir det nog en el del träning i sommar mdnattsloppet är ju i sikte och jag ska klara det!!

Imorgon blir det en stalldag och nu är det film som gäller!! :D

Midnattsloppet i sikte

Två tentor ska in denna vecka, vilket har medfört ett extremt dåligt tålamod, värre än vanligt vilket är illa!! Men Har även fått hjärtklappningar, helt sjukt (kanske borde stressa ner lite) Men snart är denna termin över, nästa termin blir det stadsvetenskap och äntligen ska jag få läsa in mig på mitt ämne, ska satsa 110% hela terminen..

Vill bara ha vår nu klarar inte av denna halka längre man kan knappt gå ut utan att halka och svära 1000 gånger på en kortare sträcka. Men vill även ha bort vintern och isen för att kunna ut och löpträna igen, blir till att satsa stenhårt med träningen igen det är illa nu när mitt humör sjunker till botten dagligen och bristningsgränsen ligger nära hela tiden. Känner knappt igen mig själv, för när jag tränade förut så brukade jag alltid vara glad (eller mer glad än nu iaf) men nu är jag en riktig bitterf*tt.. Midnattsloppet ligger i sikte nu och mitt mål är 45 min iaf, kanske är ett för högt mål men ska vilket fall som helst vinna över J. MÅSTE!!

Nej nu sängen sen upp imorgon för morgonfys och promenad med M, sendan bär det av till skolan för TENTAPLUGG WOHOOO!!


Ge mig sommar, jobb och fys here I come


RSS 2.0