The angels can wait for a moment

Ja dagen har varit intressant på många sätt, har varit i skolan idag på föreläsning vilket inte var så jätte roligt, ganska meningslös faktiskt eller inte meningslös men den var inte lika bra som förra gången, kan vara så att det är jag som har svårt att komma in i ämnet.. Men dagen har varit lite jobbig, känns som att jag är så frånvarande hela tiden på något konstigt sätt känns det som att jag inte bryr mig länge eller jo det gör jag men jag känner mig bara så trött hela tiden, och detta gör det jobbigt att umgås med människor men ibland kan det vara riktigt roigt, men idag har inte varit en sådan dag. Men bara hoppas att ingen annan känner av det vore lite pinsamt hatar när folk säger "du lyssnar ju inte på mig" haha!
Men idag har jag även hämtat ut mina nya glasögon, åh äntligen så ser jag bra igen eller det gjorde jag i mina gamla med men dessa är snäppet bättre och snyggare. Jag har även varit en hel dag på stan med min far och hans sambo, hjälpte dom shoppa kläder inför middagen dom ska på imorgon, dom köpte väldigt fina kläder att ha på sig, även jag inhandlade lite eller jag köpte ett par "gubbyxor" jätte fina eller för det priset var dom mycket fina.
Har lite dåigt samvete jag har inte varit ute hos min bruna springare idag, har varken haft lust eller och och defenetift inngen tid att gå ut dit, men får göra det imorgon. På tal om imorgon så kommer Linda hit och ska sova över, åh det ska bli roligt ska bara liga och lata oss kanske glo på en film eller något, sedan snacka lite skit hehe! Men det ska bli riktigt kul, ser ram emot det som bara den.



Imorgon är det även dax för någon hästgrej på munktell arenan, som jag och pappa och hans sambo ska på, får väl se vad det är för roligt ska dock inte vara där så länge ska iväg och träffa Madde på stan för att inhandla saker inför halloween så får väl se vad man ska klä ut sig till, har endel bra idéer.
Nej nu ska jag plugga lite mer, seda glo på scrubs som vanligt innan jag går och lägger mig, haha har blivit en rutin att göra det, är på season 5 nu, åh va den är bra love it!
Nej Tina snart dax för vårat PB maraton?!


     
/Annicka

Inget rinner ut i sanden från en drömmare från landet!

JA nu har onsdagen passerat, vaknade riktigt sen imorse inte så bra med tanke på att jag hade lovat att jag skulle ta mockningen idag, men men inget man kan göra något åt just nu... Men har iaf varit ute i stallet idag, var ute en sväng och borsta av min bruna springare, och jag har tydligen lite flyt med tankte på att pappa har skott honom eller inte fram men iaf det kanske kommer imorgon, hoppas!
Sedan fick jag sms från optikern idag, som meddelade att mina glasögon har kommit så ska förbi där imorgon och hämta ut mina darlings! Ska träffa Tina imorgon också en snabbis för att lämna över saker till henne hehe!
Ja imorgon är det dags för en ny dag i skolan, fy va jag inte känner för det, men skönt vi har bara en föroläsning imorgon hehe och så slutar vi kl 12, nice nice!

Ja snart är det helg och dags för halloween, är bjuden på fest hos Madde på lördag och Elsa på fredag, ska bli trevligt att träffa lite människor att parta loss. Det tråkiga med det hela är att man måååste klä ut sig, inget som jag är så angelägen att göra men det är väl bara att göra det men kan ju inte vara den enda som inte klär ut sig eller? hehe!

Nej nu ska jag sätta mig och göra några uppg. i vårat vackra kompendium som jag skrev ut idag, eller inte jag utan min styvmor hehe! Sedan ska jag lägga mig och kolla på scrubs eller one tree hill? svårt val! Skulle helst vilja se prison break, men får vänta tills jag ska till Tina så vi kan prison break nörda ihop eller vad säger du Tina?

god natt!


Vill tillbaka till sthlm, saknad!

En vanlig dag!

Dagen har varit seg som bara den, och det som är värst av allt är att ja bara sovi ca 3 h och har gått i skolan idag. Så man börjar känsa sig lite hängig just nu ska väl sova alldelles strax, men var bara tvungen att lägga in ett inlägg här!
Kolla nyss på min nya beroende framkallade serie prison break åh skoja inte va den är bra är helt lost i den, vill bara se mer och mer hela tiden en riktigt bra serie fast man fastnar dock lätt i den. Satt uppe igår till två eller tre och kollade på den och nu har jag och Tina kanske suttit 4 h och kollat haha!
Men det är inte det enda jag har gjort idag, utan har varit duktig och vart i skolan med, jaa va roligt (eller kanske inte) Men det är väl nödvändigt kanske lär mig något nytt haha! Nej men det var fakstiska en intressant föreläsning vi hade idag, eller den var roligare än vad jag trodde den skulle vara. och det var tur det annars hade jag nog somnat.
Juste en bra sak är att vi är klara med vårat PM nu eller klara vet jag inte, men vi har i alla fall fixat det han bad oss öra så får väl se om han är nöjd (men det är han förmodligen inte) Morr hatar verkligen lärare, i alla fall sådanna som favoriserar vissa elever bara för att, hate!

Nej nu måste jag sova känner att mina ögon inte klarar att vara öppna mer, får snart hålla upp dom med tandpetare eller något haha!

så heta, och så bra serie eller hur?


/Annicka


Måndag

Nu sitter man här igen, ja vad har jag att skriva ja egentligen inget jo det har blivit väldigt kallt ute, höll på att frysa ihjäl när jag var ute idag brr!!
Ja sen har jag bara slöat idag kollat lite på min beroendeframkallade serie (scrubs) sedan håller jag på att ladda ner one tree hill också en mycket bra serie haha tror jag hålelr på att bli beroende av att kolla på film eller serier, men det kanske är därför att jag inte har gjort det på länge, och måste komma ifatt allt som jag har missat under lumpen tiden haha!

Sen så har jag gjort iordning min studenttavla som jag började göra när jag precis hade tagit studenten, men som jag aldrig blev klar med, men nu är den helt klar och den blev fin dock så har jag skrivit fel, men men inget att göra nu!
Och nu sitter jag här fridfullt hos min mor och min kära kusin (tina) väldigt roligt sitter med våra bärbara datorer och pratar inte så mycket haha vi är sociala mot varandra huumor!

Blir galen snart mamma är hörselskadad och vägrar stänga av sitt larm på mobelen sen sitter hon och lyssnar på skit musik som hon dar på, på högsta volym blir galen!! Om hennes mobil ringer en enda gång tll så slänger jag ut den genom fönstret.. ÅH att hon inte fattar att man måste pausa innan man spelar en låt för att den måste ladda, så hela låten hackar! GRRR!

Nej undra om man kanske borde ta ett bad och sedan kanske knata ner till ica maxi och inhandla något gott, får se om Tina orkar föja med mig.


memories

En vanlig söndag

Jaha då var det sista dag på denna vecka, och mycket har hänt under veckan eller mycket kanske är att överdriva men man har gjort en hel del, fast mest plugg har det ju blivit...
Idag så har jag inte gjort så mycket, unnade mig en sovmorgon idag sedan har dagen tillbringats med att bara slappa, har kollat runt lite jobb så jag har faxtiskt sökt ett jobb tro det eller ej men sökte ett jobb i Spanien, vore roligt om man skulle få det. Sedan så var jag runt lite på internet för att kolla information om au pair, det vore också roligt, om man nu skulle hamna hos en bra familj med snälla barn, såg att man får välja familj själv så man kanske borde söka :D Matilda ska på info om det i november så kanske borde haka på henne? Aa jag får väl se om man hakar på eller inte men troligtvis så gör jag det om hon nu ska gå.

Nyss var jag ute med min underbara bruna springare, men idag var han inte så underbar må jag säga för han har inga skor och då blir han så hovöm, och han har mer eller minder gått mer på knäna än benen kändes det som iaf (inte för att han gick på knäna) Men pappa ska köpa skor till honom på tisdag så får väl hoppas att han skor och verkar honom på onsdagen, men det gör han säkerligen inte...

Imorgon då är det dax för en ny vecka, och så ska jag ev. ut till Eila och rida vi skulle tydligen rida fort imorgon eller vi skulle väl försöka jobba hästarna lite så dom får komma igång igen, hoppas bara att jag vågar hehe.
Men sedan är det dax för en ny vecka i skolan, så vi ska väl försöka bli klara med vårat PM som vi har lite rester på, men det hinner vi väl med på tisdagen är det sagt att vi ska göra det, blir säkerligen bra. Sedan så ska vi börja en ny del i kursen tror det ska handla om samhället eller rättare sagt riksdagen mm, blir säkert bra.

Nej nu är det tack och hej för mig denna söndags kväll, ska väl sätt mig och smörja tränset sedan hoppa ner i badet så man blir ren och fin. Hoppas det är någon bra film ikväll som man kan glo på :D


        
/Annicka

Tenta

Jaha då har man äntligen gjort den fruktade tentan, och bra vill jag inte påstå att det gick den var svår med tanke på att jag inte pluggat särskilt mycket eller jo det hade jag men på helt fel saker, som alltid. Men man får väl hoppas på att jag får ett godkänt iaf, sedan får jag väl plugga mer till de andra tenterna vi kommer ha :D
haha! igår kväll/natt så satt jag och plugga medans Tina den stackarn hjälpte mig att kontrollera lgboken så att det inte fanns något skrivet i den haha jag lovar det var säkert en av de roligaste uppgifterna i livet eller hur tina?
haha det bästa var att hon efter ett tag blev helt inne i lagboken, hur man nu kan bli det men den är sääkert jätte rolig att läsa man kommer säkert lätt in i den med lätt och stor text och enormt tjocka sider haha!

Ja idag så har jag varit på synundersökning och jag har äntligen beställt mina glasögon åh dom är så underbart fina så nu är det bara att invänta att dom ska komma och det skulle dom göra under nästa vecka sa dom :D Sedan har jag varit med Linda idag på stan en sväng innan jag skulle till optikern, och hon föjde med mig till optikern haha lite kul när man läser helt fel på bokstäverna, och hon satt där så och garvade åt mig, men försår henne det skulle jag också ha gjort. Men sedan bar det iväg hem igen, och då blev det full rulle med saker som skulle göras först så stod mockning på schemat sedan var det iväg till Eila för att rida, vilket var mycket intressant vired in på en jätte fin väg, men sedan visade det sig att vi helt plötsligt efter att ha följt den där vägen en bit inte visste vart vi var någonstans. haha funderade ett tag på att ta ett kort och skicka till pappa som mms och skriva "hjälp vi vet inte vart vi är, vet du?" vore lite kul!
Men som tur var så hittade vi hem med mycket om och men, sedan så körde vi lite backträning, vilket var kul som att jag inte har ridit fort på länge och det gick fort som bara den men det var kul, så jag ska dit på måndag igen och rida.
Lite synd bara att vi kom hem så sent var inte tillbaka i stallet förrens halv fem, lite synd som att jag skulle hem och rida min bruna springare som står hemma, och skulle egentligen iväg hem till Madde idag men det blev inget som att jag kom hem så sent och bussen redan gått!
Nej nu är det dax för att bara lägga sig och lata i sängen och kanske slå på lite scrubs (min drog) åh den serien är så bra, fullkommligt älskar den, men ska väl kolla på det och invänta att beck börjar.
Ha det så bra!


               
/Annicka

fikapaus?

haha livet som student går mycket ut på att fika iaf om du skulle fråga mig och Elsa (min fikaberoende klasskamrat) Det är nästan lite humor hur mycket vi fikar, alltså nej vi fikar inte hela tiden flera gånger om dagen men minst en dag. Sedan har vi stackars Emili och Sandra som får stå ut med oss stackarna medans dom är nyttiga och vi är matvak, haha!
Men idag så har vi inte varit och fikat vilket är kors i taket, men hade fullt upp med att koncentrare oss inför plugget till tentan som är på fredag, brr...
Undra om man kan fråga cafeterian om vi kunde få stammisrabbat? hm eller kanske delägare som att vi är en stor del att deras firma går runt, okej okej det är säkert 1000 andra elever som gör det med, men stammis rabbat är en bra idé haha! eller vad säger du Elsa?

Ja på fredag smäller det jag hoppas bara att jag kommer få godkänt på tentan vill verkligen inte göra om den, kommer inte ha ork eller lust att göra det igen..
Juste idag när jag skulle åka hem från Örebro så är det klart att tåget är försenat, igen gud va konstigt man blev väldigt förvånad, åh ja! Men denna gång gällde det bara 15 min, inte som görra gången 1h 15 min...
Och  nu sitter jag och kollar på "oskyldigt dömnd" på 4:an, ska väl börja plugga snart igen måste läsa igenom alla böcker, ska sätta mn på bibloteket imorgon och repetera allt, så blir väl sittande där hela dagen...

Soon är det dax för att fara till Sthlm, jaa! Och på fredag efetr skolan så kanske jag ska träffa Matilda, hoppas hon kan bara var så längesen man såg henne, skanar verkligen alla från lumpentiden hoppas alla elelr månfa iaf kommer den 4 december!



/Annicka

tentaplugg?!

Ja vad ska man säga har yttligare en hel ag pluggat, detta är tagrgiskt jag vet men vad ska man göra när tentan närmar sig mer oroveckande raska steg... Blä vill verkligen inte tänk så klarar man det inte och får göra omtenta det kommer jag inte orka!
Allt detta läsendet gör en slö och trött i huvudet framförallt, men det gör en även hungrig hatar det jag äter och äter och hinner aldrig träna, blä vill verkligen hinna men tiden finns inte kan man inte ha fler timmar på dygnet? Skulle vara en toppen idé tycker jag då skulle man hinna mycket mer.
Nej men har iaf varit lite duktig idag, var ute man min fyrbenta bruna springare en sväng i skogen, riktigt trevligt faktiskt att komma ut i det friska ett tag blir så instängt att bara sitta inne, man börjar ju nästan klättra på väggarna efetr ett tag...

Nej nu är det läggdax, imorgon är det of to school och staden Örebro haha och imrgon är det seminarium (hoppas det går bra) Blir en del plugg imorgon med ska sätta mig en stund med Elsa och plugga inför workshop´en vi har på onsdag, brr gillar inte sådat...

"Once we were soldiers, once we were young"

None


"suddenly I see this is where I wanna be"

Dagen!
Den har varit otroligt lungn och det har inte hänt något speciellt mer än att jag har legat i sängen och läst olika böcker inför tentan (haha otroligt roande) Men söndagar är ju i alla fall tråkiga så varför inte spendera den med att plugga hela dagen? Men när jag läste boken "rättsfilosofi" ärligt talat så ville jag inget annat än att riva sönder boken i tusen stycken, morr!
På fredag är det iaf dags för tentamen, har inte direkt hunnit bli nervös än men det kommer väl?! Eller jag hoppas att det inte gör det, för det finns ju ingen jobbigare känsla än nervositet? Men måste råplugga imorgon ska sätta den där tentan om det är de sista jag ska göra måste få godkänt helst mer än det...

Nej nu är det dags för att stänga ner datorn, och luta sig tillbaka och kolla på "i hennes skor" som är på 3:an just nu!

It´s more fun to be weird

Hur patetisk lördag får man ha? Tror inte det kan bli värre denne lördag sitter och pluggar och bläddrar i den  förbenade lagboken medans alla andra säkerligen är ute och har kul så sitter jag här och pluggar, jäj funny!!
Nej men det är iaf ett måste så jag känner mig väldigt duktig som gör detta :D
Idag har jag varit ute och ridi en sväng med en bekant till pappa och hans sambo, det var riktigt trevligt och värdens roligaste häst att rida var ute i lite över 2h i skogen, trevligt!
Nej nu ska jag fortsätta plugga


"Jag vädrar blod, det luktar sorg"
Det är vd man skulle kunna säga sorg är det stora ordet, återigen trodde inte det skulle kännas så här att mucka!! WHAT det är ju det här jag talat om i 11 månader och sedan sitter jag här, fri men inte hel...
Jag vill inte vara Annicka, utan 252 Olsson det är jag inte Annicka utan vem är hon? Jag känner henne men det känns så konstigt att vara här, visst jag verkligen älskar att vara hemma igen, men nu är jag utan dom.  Fy fan att det ska vara såhär saknar er oerhört mycket 2 pluton! Hoppas vi ses snart, JAAA!



"Jag har bränt dina skivor, eldat upp dina brev, askan ligger i drivor"
Vill glömma önskar att jag kunde elda upp mitt minne, det är som att du skulle hemsöka mitt minne. Jag har glömmt dig nästan helt eller glömma dig vore orimmligt det komemr jag nog aldrig att göra. Men nu vet jag inte vad som har hänt det är som att du sitter fast i mina tankar och vägrar släppa taget!
Borde ha glömm det var ju 3½ år sedan (gud va länge det låter som) men det är som att det hände igår. Saknar dig fortfarande kommer nog aldrig att glömma dig!!


4 dec- varför är det så långt bort?? Vill träffa er snart!

Dagen!

Ja idag fredag den 17:e oktober, men man skulle nästan kunna tro att det är den 13:e för jag tror att nästan allt som kunnat gå fel, har gjort det med. Det började med att vi hade seminarie i skolan där det inte gick så bra vi ska tydligen kompitera skaer i arbetet, som tur är behöver vi inte göra det nu utan kan göra det efter tentan vilket är väldigt skönt!
Sedan den andra saken som nästan är värre än värst är att när jag skulle åka hem med ett tåget så är det först försenat i 30 minuter, men sedan ropar dom upp i högtalaren att det blir en halvtime till och efter det 5 minuter till, snacka om att bli galen. Men när tåget väl kommer så ombort på det j*kla tåget så ska dom säga "vi beklagar för vi är 1h och 15 min sena vi som jobbar beklagar så mycket" Okeej tack så mycket eller vad man nu säger...
Nej men framme i arboga där man måste byta tåg till Eskilstuna så är det klart att man precis missar tåget så att man får vänta på nästa som går en timme senare, som om jag inte väntat någ redan!? Men som tur är så hör jag en busschafför skrika om att han ska köra alla passagerare som skulle med tåget, åh snacka om tut i oturen eller vad man nu ska säga!

Väl hemms så kom Madde och hämta mig, så vi åkte hem till henne, där jag tillbringat hela min fredagskväll, åt lite pizza och snackade lite skit, var riktigt trevligt har snackat så mycket om att träffas sedan blir det aldrig av, men ikväll så var det slut på dom fasonerna :P
haha! det var så sjukt när vi skulle gå ut med hennes hund (Angnes) så träffar vi på hennes alkishagga till granne, och självklart ska hon stå och snacka, det visar sig tydligen att hon är "proffs" på hundar och ska visa Madde hur man uppfostrar hundar, åh jag kan visa hur jag skulle vilja uppfostra dig, hagga!
Nej men man ska vara snäll och trevlig mot människor man inte träffat men det var lite svårt att göra när hon senare hämta ut sin hund, som jag inte skulle vilja säga är lydig på något sätt, men i alla fall tar hon ut kraken till hund och när den inte gör som hon säger sparkar hon den i magan. Där går gränsen även för mig jag kunde verkligen inte stå kvar men men där stod man och sa inte ett ljud sedan nosa hunden på moig och jag klappa om den lite, när haggan höjer rösen och kollar med korpögonen "rör aldrig mer min hund igen" Okeej normal? eller inte!
Ja sådanna som henne borde inte få hålla sig nära djur överhuvudtaget! FY FAAN!!

Men kvällen har varit riktigt trevlig!


Otursdag!

Ja vad ska man säga, missa bussen idag pga att man läser fel i busslistan... Vilken klant man är! Ja så nu sitter man här helt ensam egentligen skulle jag ha varit i Örebro ikväll men så blev det inte, jävla föräldrar att bestämma fast man är vuxen! Sedan tänkte jag att jag skulle åka till Tina men som sagt missade bussen eller tog fel på vilken väg som den skulle gå, ångest!
Så nu sitter jag här, och ska plugga men finner inte nog med motivation att göra det, får väl ta mig i kragen och bara göra det utan att tänka haha!

Tomorrow blir det hem till Tina iaf, jaaa :D

Sedan är det school på måndag hm depprimerande men då måste vi bli klara med vårat PM som att det ska inlämnas på tisdag kl 24.oo åh jag som inte ens har blivit klar med min del än, lite stressad haha!

ha det bra
/Annicka

                                  

RSS 2.0