Dagens

Jaha shoppat loss idag, sedan moffat fet mat även ringt mitt gamla jobb så nu blir det annat av ska fan ha tillbaka det i vår, haha eller jag vill ha det iaf.. Sedan får jag hoppas på att jag kan ta över Johans lägenhet när han flyttar, ska cola honom tomorrow..

Nej MÅÅÅSTE bara säga att WENTWORTH MILLER är den HEETASTE på denna jord, åh jag tror inte det finns någon som är hetere än han, så sjukt snygg alltså, haha!


Äckligt snygg må jag säga

Back on track

Okej, nu är jag tillbaka i sthlm för en liten visit vilket är mycket trevligt, trivs så sjukt bra här man har aldrig tråkigt eller inte tråkigt på riktigt men kanske inte har något att göra, men det finns alltid något man kan göra här. Om man ska jämföra med hemma vilket aldrig finns något att göra tråkigt nog!!

Var på bio idag med Tina och Hultén vilket var mycket trevligt, det var en sjukt rolig film vi såg yes man hahaha den filmen är att rekomendera om man vill skratta väääldigt mycket! Måste ju erkänna att jag avgudar Jim Carrey, han är ju en sån GRYYYM skådis så det finns ingen roligare, inte va jag kan komma på nu.
Imorgon är det dags för en ny dag på stan igeen, mååset verkligen hitta något att ha på mig på nyår känner mig en aning pressad nu och har ingen aning om vad man ska klä sig i då, fan att man inte bara kan gå dit i mjukisar haha men tyvär inte, eller inte på nyår skulle dock vara lite roligt om man gjorde det..

Nej nu ska jag nog ta och sova, klockan är snart 02.00 så det börjar väl bli dags att kalla på John Blund nu..

VISA kort och online köp?!

Jag har just varit med om det mest skrämmande man kan uppleva, om vi ska tala om pengar. Nej men jag hade tydligen fått minus på mitt kort, hur man nu kan få det när man inte har ett kort som man inte kan betala på kredit.. Men nu hade tydligen jag fått det, hur nu detta gått till, men så min käre far ringde banken för att höra hur detta var möjligt, och svaret blev att det berodde på att  när man handlar med kort i affärer så är dom inte online vid själva köpet, och går online flra dagare eller kanske upp till en månad efter det att köpet gjorts, och det är då det dras pengar på ditt kort.. Hur förjävligt är inte detta??

Jag tycker iaf att detta är en skandal, och detta borde bli en ändring på eller vad säger ni? Jag vill iaf inte få minus på mitt kort en gång till tycker att man ska känna sig säker att summan direkt och inte efter flera dagar, så jag tänker börja handla med kontaneter, för att slippa denna förnedrande sak ska upprepas igen.

Det är sorligt att butiker som vill att man ska handla mer med kort för att slippa risken att bli rånade, men sedan att dessa butiker inte alltid är online och att kunder blir lidande av detta är en helt annan sak, vet inte om det är någon annan har varit med om detta, men jag tycker iaf att detta är hemskt. Så från och med nu ska jag handla med kontanter, och hoppas att fler kommer göra det med!


Det blir lätt deppigt, ett liv i skuggan!

Ja just nu känns allt ganska hopplöst eller jag vet inte men har iaf ingen bra magkänsla just nu, jag har ett riktigt tråkigt PM som jag måste bli klar med tills på tisdag, och jag är nästan klar med inledningen och det betyder att jag har både en frågeställning samt hela svarsdelen till frågorna plus en analys att skriva.. Huuur ska jag hinna med detta? Ja ärligt talat så har jag inte en susning om detta, men det ska väl gå kanske...
Och snart är det jul också, kan ni fatta det jul? redan?? det var ju nyss, inte alls längesedan, eller om man ska se de rent kalendermässigt så var det ju det, men det känns som att det var nyss... Förstår inte att tiden går så fort, det är bra att den gör det, hatar när man väntar på saker ska hända, men kanske är bättre att man gör det, än att tiden springer iväg som den gör just nu..
Men just nu så vill jag att tiden ska gå sakta så jag hiner klart med mitt depp arbete, men efter jag har lämnat in det så kan den lätt få rusa iväg igen, så att det blir den 26:e då är det avfärd mot Örebro eller rättaresagt Lindesberg, och hem till Martinsson, ska bli riktigt trevligt att träffa henne igen, och få träffa hennes omtalade vänner, hehe...
Och den 27:e så bär det av till Stockholm, och dags för lite mellandagsrea shopping, NICE!! Och äntligen få se Tinis och hennes mors nya lya, åh va kul det ska bli..
Det är inte heller långt kvar till nyår, eller jo jag vet det är hela tre veckor kvar men som jag nämnde tidigare så rusar min tid iväg så det känns som det är snart, och då är det dags för lite nyårsfirande, är bjuden till Tinas vänner så ska dit tillsammans med Tina, NICE NICE...

Nej nu ska jag kicka runt lite, sedan fortsätta med mitt ångest arbete, haha! Juste jag kom in på psykologikursen som börjar i vår, ska bli riktigt trevligt, sedan är det bara hoppas på att jag kommer in på polishögskolan vilket jag hålelr tummerna på..

Ha det bra!

Alldelles för tidigt!

Okej kl är nu snart sju, och det betyder att jag har varit uppe ca en timme efter att ha fått ca 3½ timmes sömn, och nu bär det iväg mot stockholm.. Så jag säger bara hej då, några dagar och på återseende, kanske runt lördag eller söndag.. Brr omtenta på lördag, fy...

mycket väntan men nu är tiden inne!

Ja nu sitter man här igen, och är väl inte helt pigg eller jo det är jag väl men känner mig helt körd, har pluggad nu i ca 3 dagar vilket inte har varit det roligaste med det värsta är att jag känner att jag inte kan det iaf.. Men får väl gå på viljan och sätta G på den där jäkla tentan, haha!
Imorgon är det dags att fara iväg till stockholm, äntligen är det dags åh va kul det ska bli att träffa alla igen, undra hur många som kommer? Hoppas det blir många iaf från tredje grupp haha!
Så det bär av imorgon med 7.55 tåget vilket är sjuuukt tidigt men det ska väl gå an, ska möta Martinsson, Larsson och Bolin vad jag evt på tågstationen, sedan avmarch mot K1 haha! Avmarch va länge sedan man använde det utrucket, börjar känna mig främmande mot "lumpen uttruck" men det var ju enda inte så länge sedan man använde dessa ord men men man glömmer så lätt, man ska ju vara glad att man vet vad man själv heter haha!

Nej nu ska jag fixa det sista inför morgondagen, kanske plugga lite mer!!



En själ, två personer

Låt oss börja på ica maxi: Jag och Tina springer runt och smyger på Tuula. Vi kryper ihop till 1,20 långa med överdragna luvor. Smygandes mellan hyllorna ser vi min frisör som undrar vad fan vi gör. "Leker ni kurragömma?" Annicka: "Haha, typ" och springer vidare. Tina ser att väktaren kommer och säger: "Annicka, haha väktaren e ute efter oss!" Annicka: "VA? kom vi sticker" Haha. Sen kom Tuula på oss säger: "Varför smyger ni på mig för?" Förbi gick väktaren och kollade på oss och log. Han förstod väl att vi bara flammsa.

Flemingsbergs tågstation: Vi stod och väntade på att mitt tåg mot Eskilstuna skulle komma. I väntan på tåget så skulle jag lära Tina lite excersis. Medans vi höll på så hade vi publik från tåget på andra sidan. Tina lägger märke till de och vinkar åt en kille på tåget som vinkade tillbaka och vände bort blicken.

Il Pirata: Vi sitter på ett kebabställe i huddinge för att moffa (vilket vi e bäst på.) Det är storm ute och Tinas mamma ska hämta oss. Vi börjar driva om hennes lilla bil att den skulle flyga hit och dit och inte komma någonstans etc. Vi asgarvar och försöker prata samtidigt men de slutar med att vi skestekulerar till varann, men vi förstår varandra lika bra iaf. Vi hade nog endel ögon på oss även där. Konstigt nog blev vi inte utslängda. Hahaha!


           


Jag önska att vi va normala, but it's more fun to be weird!




RSS 2.0