Fredag morgon!

Jaha då var det morgon och en ny dag, det vill säga fredag! Skulle ha seminarium idag, men när klockan ringde imose så är man så osamt och stänger av den istället för att klicka på repitera knappen, hur bar är det? Nej jag vet inte alls bra, så detta lilla missöde ledde till att jag vaknade när min buss gick, hm så då var det bara ringa mina kära klasskamrater och säa som det var.. Så nu har man missat två skoldagar denna vecka, verkligen inte bra, ja som aldrig ha varken skolkat eller försovit mig så här länge under hela min skoltid, känns verkligen inte bra!!
Men men dags att ta nya tag och se det ljusa i det hela, och det är att jag kan plugga lite extra nu, till min omtenta vilket jag bävar och drömmer mardrömmar om, men om jag pluggar tillräckligt mycket så ska jag klara den, för det är inget ämne jag har svårt för. Men bävar även för dom två andra svåra momenten som kommer framöver, vilket jag komemr ha problem med...
Nej nu tror jag att jag ska glo lite på breveheart, sedan ska jag ta mig i kragen och sätta mig på bibloteket och läsa lite, och vänta på att klockan blir två, då är det time to see Madde, Jaaaa!

Soon, soon så är det party time, för att fira min söta albinovän, Sara, åh det ska bli så trevligt att träffa alla igen läänktar som bara den, kan inte tiden springa iväg så det är dags snart, några timmar kvar nu eller tip 12 h kvar...så det är ganska lång tid kvar, hmm...

Och soon är det den 3:e dec då åker jag tillbaka till shlm, för att vistas där i några dagar, ska bli så underbart skönt att få vara där sedan träffa alla gamla lumpare igen, miss U!!
Just fan... ska ringa och söka väktarjobb idag, det får jag inte glömma.. får skriva upp det på min att göra lista, känner mig som tant agda för att jag har en sådan, men va fan annars kommer jag inte ihåg vad jag ska göra, haha!

/Annicka (guldfisk) Ohlsson


Ny vecka, nya tag!

Ja nu är det klappat och klart, jag åker till stockhom med 3:e december och den fjärde så är det dags för den årliga minnesdagen på K1 (slaget vid lund) Sedan har jag även bokat hostel för mig och Martinsson den 4:e, var dock ute i sista stund men vi fick nog tag på ett bra, tror jag det så bra ut på bilderna iaf hoppas bara att det ser ut så när vi anländer dit..
Igår tillbringade jag dagen med Madde, det var trevligt vi gick runt en stund på stan, sedan så var och åt åg guud var gott det var. Muuuums! När vi tröttnat på staden som man gör relativt fort eller det gör man väääldigt fort, haha! Men iaf så gick vi hem en stund till Madde, guud vad fint hon har fått det hemma nu, mysigt, mysigt! Men det var en riktigt trevlig kväll, skönt att göra ett uppehåll i pluggandet!
Idag så har jag enbart pluggat, och ska väl fortsätta göra det, måste sätta tentan den 6:e, jag ska jag vill jag kan! haha! Nej men dagen började med uppstigande kl 7, docj i senaste laget som att min buss gick 07.23, men sedan bar dte iväg till örebro, men kom dock bara till arboga, som att det tåg man ska med till örebro var försenat och skulle inte kommer förrens kl 10.15 men ska egentligen åka 08.41 så då var det ingen idé att åka iväg.. Så det var bara att vända och åka tillbaka hem igen, men då blev det lite extra tid att plugga plus att man inte sov bort dagen..

Nej snart ska jag iväg hem (ärla) för att hämta lite kläder inför fredagen då vi ska fira Sara som har fyllt 20, och är hemkommen från sin lilla trip som hon har varit iväg på i ett antal månader, skönt att ha henne hemma igen.. Men hoppas det blir trevligt på fredag, ska bli kul att träffa alla igen..

Nej nu ska jag umgås lite med Tina, hon flyttar ju snart (1:a dec) Skönt men samtidigt kommer det bli tommt här, nu kan man inte åka och hälsa på när som helst, men snart så kommer jag också tina haha! SOON!!


Känner mig så här idag, haha!

Önsketänkande...

Dagen har gått ovaligt fort som den nästan alltid gör, men jag har inte gjort så mycket idag, klev upp mockade, åkte till Eila red ut en sväng på flicka sedan var det bara hem ut med min häst hemme eller jag gick/spran med honom i grimskaft och jag kan säga att det var riktigt jobbigt med tanke på att han springer betydligt mycket fortare än lilla jag, hur som helst var det bra träning, sedan borsta av alla hästar, och äntligen blev min häst skodd så nu har han skor på alla 4 ben, äntligen! Sedan har jag bara suttit framför daton och glott på PB, enormt spännande nu, sorligt nog har jag inte pluggat något idag vilket jag lova mig själv att jag skulle göra, men har tyvärr ingen motivation just nu vet inte varför..
 


Åh va jag länktar till den 4:e dec, jag hoppas innerligt att all kommer infinna sig där, eller vor kul om det blev så vet att det är ett stort önsketänkande som att jag vet att alla kommer inte kunna infinna sig, men hoppas det blir en stor del av plutonen som kommer! Hoppas även att vi hittar på¨något kul på kvällen så att man inte säger hej då kl två på dagen och ses igen om ett år eller så, vore lite tråkigt..
 


Imorgon är det dags för nya äventyr, ska ut till Eila igen och rida så får väl se om flicka är lika frammåt som hon var idag det sorliga är att man inte kan låta dom springa av sig nu när det är halt och hårt ute på vägarna, och dom har inte hinnit få på sig brodd än, men men får väl hålla i sig imorgon om hon är lika pigg som hon var idag haha!

Nej nu måste jag verligen sova, är dock inte trött men det börjar bli sent, ska väl kolla lite på scrubs sedan sova... God natt!

/Annicka

Memories

Det känns som det var flera dagar sedan jag blogga sist, fast det bara var igår väldigt skummt att det känns som det var och och dagar sedan, det är inte så att jag tycker tiden går sakta eller något sådant utan snarare tvärt om den bara flyger iväg. Tycker att jag nyss tog studenten fast det var nästan 2 år sedan, allså det låter så länge sedan men det känns som allt hände igår haha!
Men men det är väl så att tiden ska flyga fram och man inte ska hinna blinka innan man sitter där gammal och grå på ett dementboende, eller?

Nu ska jag inte elta om det i en hel blogg, blir lite tjatit och läsa om haha! Dagen har ialla fall tillbringats med Marina eller iaf en stund, var riktigt trevligt att äntligen träffast och snacka lite minnen och sjuka saker vi har gjot när man var liten och dum, det är helt sjuukt! Men trevligt hade vi, och mycket skratt och flams blev det måste träffas någon mer gång, får väl se när det blir hoppas det inte dröjer flera år som sist haha!
Sedan har jag varit en sväng hos min mor och kollat PB med Tina blev dock bara ett halvt avsnitt, lite tråkigt men sedan fick jag ett samtal från Martinsson, som jag satt och pratade med bra länge, trevligt!
Och nu sitter jag äntligen i min egen säng, och ska snart kolla lite på PB, sedan sova, men förstå så ska jag knata ner och ta mig något att äta håller på att dö av hunger..

Juste har köpt farsdag pressent idag, så nu känner jag mig som en bra dotter!


Full fart?!

Föreläsningen idag (riksdag och regering) hm vad säger man om det, hm man skulle kunna jämföra den föroläsningen med ett sömnpiller som man tar och vet att man inte får somna... Nej men ärligt den var riktigt tråkig och tung, men det var nyttigt att gå på den för annars hade jag aldrig förtått uppgifterna vi har fått som vi även ska svara på, på seminariet.. Men nu tror jag att jag har fått grepp på saker och ting när det gäller riksdagen och regeringen, finns fortfarande en massa att fördjupa sig mer i..
Det sköna med dagen är att vi slutade tidigt idag, alltså kl 12.00 och jag tror även ett mirakel har skett, för SJ var i tid idag även var dom det imorse när jag åkte, skönt..
Så när jag kom hem så var det dags för PB, vilket jag har väntat på att se sedan jag gick och la mig igår natt, haha! Snacka om att jag har blivit beroende av serien! Okej Tina jag håller med dig, jag är fast i PB! happy?
Igår så träffadde jag Matilda (Marinsson) äntligen hann vi ses igen efter kryssningen, det var riktigt trevliigt gick en sväng på stan och sedan så åt vi lite mat får väl se när vi ses igen, hoppas det blir snart.. Och på tal om lumparvänner snart är de  dec om drygt en månad idag, länktar som bara den ska bli kul att se alla igen, hoppas bara att vi hittar på något på kvällen..
Och imorgon ska jag iväg på stan och träffa Marina, vilket ska bli mycket trevligt var ett x antal år sedan vi träffades och var själva, dom gånger vi träffats på senare år så har det varit på fester, men ska bli kul imorgon och träffas och prata lite memories..
Nej nu ska jag fortsätta kolla på bonde söker fru, sedan är det dags för osyldigt dömnd,  sen får jag väl se om jag orkar kolla på lite PB igen, det är så sjukt spännande nu.

/Annicka


Prison break-the best!

haha ja vad säger man Tina och jag vi kan verkligen inte vara seriösa humor är väl det enda man kan säga! Med tankte på hur mycket vi skrattar så kommer vi nog aldrig dö- om det stämmer med ett gott skratt förlänger livet. Som idag "dom kan väl ta bort han t-rex" tina kolla på mig som jag vore dum ihuvet och skrattar samtidigt hon säger "t-rex haha"
jag: vadå?
tina: du menar t-bag hahaha
jag:ja så heter han hahaha

eller som härom dagen när jag kom hem från skolan och vi stod i köket och skulle äta (som vanligt, i älskar maat) haha"
Tina säger helt plötslit: du lucktar fält
jag: va?! hur vet du det, du vet ju inte vad det luktar?!
Tina: men du luktar som du gjorde när du kom hem från lumpen
Jag: haha, då luktade jag ju bara svett haha
Tina: ja men du lucktade jord hahah

Nej nu ska jag och Tina gå och äta (som vanligt) Sedan är det dax att sova, och imorgon är det dax för seminarium och efter det ska jag träffa Martinsson, sedan är det väl dax att prison breaka som vi gjorde idag, den serien äger.

Heet!!


/Annicka

Halloweenfest?!

Ja igår var det dagen som alla väntat på eller? Nej men det var iaf dags för den årliga halloween festen som jag dock missa förra året så tänkte att jag skulle ta igen det i år. Madde och några andra hade iaf hyrt en lokal där alla skulle vara, när jag och linda kommer dit så hälsade vi på alla eller dom man känner! KOm dock dit sent så när vi bara hade varit där knappt 2½ h så började det spåra ur lite, vilket var väntat som att det brukar göra det på fester... Men men efter mycket om och men så knatade jag och Linda hem till henne, och så klart så har Linda glömt sina nycklar hemma men det var även tur att Robin (hennes sambo) var vaken så vi slapp väcka den stackarn.
En sammanfattning av kvällen att den var mycket trevlig, var dock synd att vi inte kom tidigare hade nog varit snäppet roligare då, men fick iaf träffa mycket trevliga människor som jag inte träffat på länge!

Dagen idag blir nog som alla andra söndagar, tråkig och fylld med lite pluggande, ska nog ut och rida en sväng ocskå om jag hinner det innan det blir mörkt..

Ha det så bra!

I min smurfraktet kan ingen höra dig skrika

Ja hur ska man sammanfatta denna dag?! Dagen började med att försova sig, vilkte inte är så lägligt när man har tider att passa och dessutom ska mocka innan man ska göra något annat.. Men när jag väl blev väckt av min kära fader så var det bara ut och mocka lite sedan så hade det blivit översvämning ute på gårde så då fick vi försöka fixa det haha, mycket roligt jobb!
Sedan har dagen spenderats på stan, först var jag med pappa på den där hästgrejen i stan som inte var som jag trodde den skulle vara, men men vilkte fall som helst så åkte vi därifrån rätt tidigt så pappa släppte av mig i stan (tur då slapp jag gå) På stan så mötte jag Madde, och vi gick en runda på stan, där inhadlades det saker inför morgondagen för min del blev det en svart liten känning och leggings men handlade även ett par jätte söta vinterskor. Jag hade ju dock lovat pappa att komma med 15.12 bussen hem så när kl var tio över och jag befann mig på andra sidan stan så var det dax att börja gå VÄLDIGT snabbt mot bussen.. Som tur så hann jag precis med den, med nöd och näppe haha!

Sedan lite senare på dagen så var jag nere vid "centrum" i Ärla för att möta Linda, så vi hyrde 2 filmer (PS I love you och en till vilket jag inte kommer ihåg titeln på) men roliga var dom båda två elller PS I love you var dock lite soligt men med inslag av lite humor vilket var bra.. Och nu sitter vi här, jag bloggar och är osocial och Linda sitter brevid haha! Nej nu ska jag fortsätta vara social, men har iaf skrivit mitt traditionella blogginlägg för dagen!

  


/Annicka


RSS 2.0