090330

Farväl Eskilstuna...Dessvärre är jag tillbaka på torsdag..

090326

Fick reda på mitt resultat på min tenta igår, weeej jag fick godkänt äntligen.. Men det mest knäckande är att jag tydligen bara var 1p ifrån att få ett VG vilket känns lite surt, men men har iaf klarat den.. Och nu återstår det bara en tenta kvar, vilket jag nu vet hur man ska plugga till, på rätt sätt denna gång.. haha bra att man nu kommer på hur man ska plugga på högskolan när man egentligen skulle vara klar med allt, men bättre sen än aldrig som man brukar säga..eller??

POSS HAJ


090325

Åh idag är det exakt en månad kvar tills grönan öppnar, och det betyder en månad kvar tills jag äntligen börjar jobba weeej.. Det är mindre än en månad kvar tills jag fyller, vilket ska firas med några vänner samt 2 av mina bästa lumparvänner, åh ska bli så sjukt kul att de kommer hit till denna lilla håla haha..

Var ju på kurs förra veckan, vilket var sjukt roligt haha det var en massa skojigt folk där vilket ledde till en hel det flippande stunder.. Må säga att vårt bord var det mest flippade haha.. Måste citera Sanna när vi skulle lungna ner en kund..

Sanna: Har du haft en trevlig dag här på Gröna Lund?
Kunden: Neeej, jag har suttit fast i fritt fall i flera timmar..
Sanna: aha du har hängt fast i fritt fall, själv hängde jag löst.. hahaha...
Kanske inte är jätte kul att läsa men det var fruktansvärt roligt just då, haha underbart rolig människa det kommer bli en flippad sommar...
Snart är det dags att fara iväg till sthlm igen, närmare bestämt på måndag och kommer eventuellt hem på lördag eller kanske tidigare..

POSS HAJ

090317

Igår fyllde min älskade vän Spjatte 21, grattis till henne.. Måste träffa henne snart så jag kan ge henne en stpr grattis kram och en lite fin pressent hehe..
Hm snart måste jag börja packa och det värsta är att jag inte har en sunsing om vad jag ska ha med mig, okej det är bara för 2 dagar men ändå.. Hm kommer väl på det förr eller senare, haha.. Men vet iaf en sak att det bär av till sthlm imorgon weej äntligen, får tristess att vara hemma i denna stad vill verkligen bort ett tag just nu..
Nej nu ska jag börja packa lite sedan kanske träna lite.. Undra om datorn ska med eller inte på min lilla tripp, i´m not so sure..

POSS HAJ



En vacker bild på fina sthlm.. Inte för det syns haha..

090315

Igår var jag på män som hatar kvinnor med Nettan, haha och hela PRO var där vilket var lite humor.. De satt en man brevid mig som snusa var 20onde minut, lukta svett samt när han skratta lät det mer som han stönade inte det minsta roligt.. Men filmen var helt okej, men trodde den skulle vara bättre med tanke på alla suveräna resentioner den fått, men men en helt klart sevärd film!

Just nu är det beck som gäller på 4an, älskar denna den är så sjukt bra.. Måste sluta med att citera Persbrandt "han har skostolek 45 och förmodligen samma IQ" HAHA så underbara repliker han knäcker ur sig, älska!!

090308

Helgen var riktigt trevligt, i fredags var det party hos Saras syster för att fira att Sara kommit hem över helgen, nice nice.. Halv ett bussen hem, och somnade inte förrens kl 3 kunde inte somna var pigg som en nötkärna haha!
I lördags bar det iväg till skiftinge, hem till Nettan och Fredde blev bjuden på en trerättersmiddag smarr, smarr.. Dagen till ära har jag legat med jordens magvärk och sovit en hel del, haha så nu komemr jag inte somna förrens jätte sent i natt.. Ikväll är det beck, åh länktar redan kan inte klockan gå fortare så det börjar..

Imorgon är de dags för frysmärkning så får väl se hur detta går, om man kommer hem levande eller ej haha! Det värsta kommer bli att transportera henne, men det är inte jag som ska stå i transporten med henne det är far min som ska göra, och han kommer nog klara det bättre än mig..

POSS HAJ

090304

Oj vi är redan inne i mars månad, och snön börjar äntligen smälta bort hoppas det blir vår snart vill inte ha mer snö!! Orkar inte med denna kyla vill dra på mig mina underbara vår skor och kunna gå ut i en tröja utan den feta dunjackan som bara är för varm, men man kan inte gå utan den iaf..
Om ca 1½ månad så befinner jag mig i sthlm och jobbar för fullt, åh äntligen håller på att kolla lägenheter för fullt hoppas att vi hittar den perfekta lyan för två minder normala människor som mig och TINI, hehe... Får väl som sagt se om det blir lägenhet inom kort eller ej, men håller tummarna och en sak är säker BORT från denna stad ska jag..

På fredag kommer Sara hem, åh äntligen ska bli riktigt trevligt att få träffa henne igen.. Dessvärre kan jag inte haka med ut på kvällen, har blivit lite krasslig under veckan och känner att jag inte skulle vara den mest pigga pinglan ute ihelgen, men som sagt det kommer fler tåg haha..

Soon soon soon är jag en STHLM:are (eller nästan)

RSS 2.0