Come as you are

Orklös, stressad och en smula spänd..

4 days to go..



Life goes on..

Ja nu var dem två dagarna avslutade i sthlm, så nu förväntas jag kunna mitt blivande jobb.. Vilket jag vet att jag verkligen inte kan, så det är väl bara hålla tummarna den 5:e att jag klarar det..
Det var iaf två riktigt trevliga dagar, första dagen träffa jag Tina och drog runt lite på stan följde med henne hem och fick se det underbara dagisfotot så nu vet jag äntligen vilka hon pratar om haha.. Och andra dagen bjöds på lite träning och fika med Anderstam, den tjejen har en sjuk motivation när det gäller träning, i like it..
Idag och igår kväll blev det lite häng med Madde, vilket alltid är lika trevligt.

Snart så är det dags att se New Moon..



sjukt snygga, kanske inte helt normala haha..


Vi blundar..

Varför slutade vi leka med varann,
Varför slutade vi skartta.
du är du, och ja är fotfarande jag


Dagen började lite häktiskt, först med utsläpp sedan mockning, efter det var det badet som gälde för att frächa upp sig inför att träffa the flicks. Mötte upp Madde med sällskap på Gina, dock var jag inte helt iform idag.. Vet inte varför men känner bara att jag är väldigt trött på nästan allt och har ingen motivation till något längre.
Lite efter elva dök Malin, Frida och Linda upp, så vi tog en runda på stan och en snabblunch på Hurtigs café. Sen var det dags för mig att fara in till landet igen, där insläpp väntade.
Skulle ha sprungit idag, men det fick på lite B.R.A.K istället, en liten extraförstärkt sådan, vilket får en att inse att man är inte helt i toppform längre, varför kan inte musklerna bara stanna kvar? Sen jag muckade från lumpen har jag tappat sjukt mucket i både muskler och kondition, även om man försöker hålla efetr så mycket som det bara går, vilket inte alltid går som planerat. Men det ska det f**n bli ändring på NU..

Sitter och lyssnar på Vreeswijk, de karn må jag säga har gjort en hel del sköna låter. Gillar att lyssna på det när man inte känner sig i toppform speciellt hans "somliga går med trasiga skor". Tycker man får ett annat perspektiv på saker och ting, och att man kanske inte borde gnälla så mycket. Utan att leva livet här och nu, utan funderingar och en massa tvekande. Jag vet inte men känns så när man lyssnar på den iaf.

Tror att det är dags att kolla på lite scrubs som börjar snart på tv, hoppas det är något bra avsnitt bara. Imorgon så är det mockning som gäller, efter det lite löpning sedan in till stan för att gå på Marinas inflyttningsfest med Madde, hoppas jag får mer motivering till helgen.


Ge mig en tidsmaskin.. Vill vara där igen..


Jag får lixom ingen ordning..

Ska väl göre ett litet försök att få ordning på min blogg igen, Har inte kännt för att skriva på länge.. Känner att det varait för mycket på senaste tiden som jag inte vill dela med hela värden, tyvärr..
Just nu känns det som att dimman börjar lätta lite, då jag har fått lite jobb under december och sen så är det återträff med plutonen den 4:e, vilket ska bli hur kul som helst.. Jag Andersatm, Martinsson och lilla Larsson ska bo tsm kanske får en eventuell tillökning.. Ska dock upp GRYNING dagen efetr för att jobba, men klart man tar en för laget, eller?

I helgen så är det dags för lite party, då jag först ska förbi Marina på hennes inflyttningsfest. På lördag bjuds det på intervju och party hos Sara för att fira att hon blivit 21 (idag) GRATTIS!!

Imorgon blir det iväg till stan för att träffa flickorna för en härlig lunch på stan (hoppas lite på att det blir min favorit natchotallrik) haha!

Nu ska det bokas lite biljetter, sedan är det John Blund som kallar.


Värdens bästa Sara, idag är det din dag.. <3


RSS 2.0